Medeli 280/BK Triple Sensor Digitale Piano (Inclusief gratis montage)

899,00

899,00

Medeli 280/BK Triple Sensor Digitale Piano (Inclusief gratis montage)

899,00

Het merk Medeli staat inmiddels bekend als een kwaliteitsmerk dat veel waar voor je geld biedt. Superlichte keyboards en prachtige digitale piano’s met goede samples, maken van beginner tot prof een waar popidool!

Artikelnummer: DP280K/BK Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

De Medeli DP280K, Een piano voor de pianist met hogere eisen wat betreft klavier en speelplezier. De DP280K is voorzien van het hoogwaardige K8 (Triple Sensor) klavier van Medeli. Het klavier is voorzien van een coating welke het gevoel geeft op een klavier te spelen met een ivoren toplaag. Het klavier is voorzien van 4 sensoren zodat ook het loslaten van de toets word geregistreerd.

Voor studie is het handig dat er een externe audiobron kan worden aangesloten zoals bijvoorbeeld een mp3-speler of CD-speler waardoor er meegespeeld kan worden met bestaande muziekstukken.
De dual en harmony-functies maken het geheel nog smeuiger door een extra geluid te kunnen toewijzen aan de gespeelde partij. De dual-functie voegt een tweede geluid toe waardoor het geheel nog voller gaat klinken omdat de indruk word gewekt dat er twee instrumenten tegelijkertijd spelen. De harmony-functie voegt een harmonie toe in de gespeelde toonsoort zodat er een soort duet ontstaat.

Wanneer een pianogeluid is geselecteerd zal het indrukken van het sustainpedaal de snaarresonantie en resonantie van het klankbord simuleren zoals deze op een akoestische piano ook klinkt. De andere snaren zullen meeklinken en zal het geheel nog realistischer laten klinken.

De twinova-functie is handig in een lessituatie. Het klavier word verdeeld in twee gelijke delen zodat het linker en rechter deel exact hetzelfde geluid en toonhoogte heeft zodat les gegeven kan worden zonder extra piano.

Deze Medeli digitale piano wordt geleverd inclusief:

3 jaar garantie

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Merk

Medeli

Specificaties

Klavier: 88 gewogen hammer action toetsen, triple sensor (K8)
Display: geen
Polyfonie: 128
Klanken: 20
Begeleidingen/Styles: geen
Registraties: geen
Songs: 60 met lesmethode
Demo: 1 piano-demo, 20 voice-demo’s
Opname: 1 spoor, 5 songs
Aansluitingen: DC-power, Hoofdtelefoon (6,3 mm jack), Pedalen, USB, Aux-In/Aux out (6,3 mm stereo jack) 
MIDI: USB-MIDI
Netvoeding: DC 15 volt/2500mA 
Versterker: 2 x 20 watt
Afmetingen: 1320 x 440 x 853 mm (bxdxh)
Gewicht: 41,5 kg 
Meegeleverd: Stroomadapter, handleiding

Video

Andere suggesties…