Roland V-Accordion Sound Workshop incl. Soundpack naar keuze

99,00

99,00

Roland V-Accordion Sound Workshop incl. Soundpack naar keuze

99,00

Een uitgebreide FR-8X(B) workshop waarin ruimschoots de tijd wordt genomen om u volledig wegwijs te maken in het programmeren van uw soundpacks.

 

Beschrijving

Wilt u graag uw nieuwe soundpacks zelf installeren, maar u weet niet goed hoe, of u bent bang dat u wellicht iets ‘kapot’ maakt? Dan hebben wij de oplossing. Tijdens een uitgebreide workshop, in groepjes van maximaal 5 personen, leggen wij haarfijn uit hoe u uw favoriete soundpacks op uw accordeon kunt installeren. Neem uw eigen FR-8X mee, want u krijgt tevens een gratis soundpack naar keuze ter waarde van €69,- op een luxe USB stick!

U kunt zich opgeven door dit artikel in de webshop aan te schaffen, vervolgens nemen wij op korte termijn contact met u op om een afspraak te maken. De workshops vinden doorgaans op woensdagmiddag plaats, in goed overleg kan dit ook op andere dagen en tijdstippen, wanneer de agenda dit toelaat.

De ‘Best of’ soundpacks zijn de meest exclusieve soundpacks voor de Roland FR-8X(B) op de markt. Alleen de állerbeste instrument uitbreidingen, samengebracht in duidelijke groepen op een luxe USB stick.

 

Meer info?

Bel 055-3557356
of
Mail info@gertnijkamp.nl

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Merk

Roland