workshop kinregisters en users
Roland V-Accordion Workshop ‘Kinregisters en User Presets programmeren’.

99,00

99,00

Roland V-Accordion Workshop ‘Kinregisters en User Presets programmeren’.

99,00

Een uitgebreide FR-8X(B) workshop waarin ruimschoots de tijd wordt genomen om u volledig wegwijs te maken in het programmeren van kinregisters en persoonlijke user indelingen.

 

Beschrijving

Deze workshop behandeld welke functies precies gebruikt kunnen worden in de kinregisters van de FR-8X en het vastleggen ervan.

Hiernaast wordt het verplaatsen van user presets behandeld, zodat u zelf uw persoonlijke indeling van uw favoriete sounds kunt maken. Neem uw eigen FR-8X mee, want u krijgt tevens een gratis soundpack naar keuze ter waarde van €69,- op een luxe USB stick!

U kunt zich opgeven door dit artikel in de webshop aan te schaffen, vervolgens nemen wij op korte termijn contact met u op om een afspraak te maken. De workshops vinden doorgaans op woensdagmiddag plaats, in goed overleg kan dit ook op andere dagen en tijdstippen, wanneer de agenda dit toelaat.

De ‘Best of’ soundpacks zijn de meest exclusieve soundpacks voor de Roland FR-8X(B) op de markt. Alleen de állerbeste instrument uitbreidingen, samengebracht in duidelijke groepen op een luxe USB stick.

 

Meer info?

Bel 055-3557356
of
Mail info@gertnijkamp.nl

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Merk

Roland

Andere suggesties…