Accordiola Carmen / TE LAAT, VERKOCHT!

Op voorraad

Accordiola bouwde korte tijd hoogwaardige instrumenten en was ooit een van de beroemdste merken, maar alleen in Nederland en België. Vraag een accordeonist in het buitenland naar Accordiola en hij zal je vreemd aankijken. Nadat na een paar jaar de oorspronkelijke Accordiola fabriek gesloten werd, ging de productie verder bij Mengascini en tot vandaag de dag staan zij nog steeds aan de basis van dit merk. Een stukje nostalgie met musette klank dat met geen enkel ander merk vergelijkbaar is.

SKU: 10005231 Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

De modellen van Accordiola zie je nog geregeld voorbij komen, maar zelden in zo’n goede staat als dit exemplaar. Deze Accordiola Carmen is een must have voor als u van de ‘oerhollandse’ musette klank wil genieten.

In verband met het Corona virus, NU voor een speciale (alléén online) order prijs!

Uiteraard behoort testen en ophalen tot de mogelijkheden. Wilt u private shoppen? Geen probleem. Maak hiervoor telefonisch een afspraak, dan bieden wij u alle rust en gelegenheid om het instrument bij ons in een grondig gereinigde omgeving te testen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor besmetting van het COVID-19 virus.

 

Meer informatie of vragen?

Bel met +31 (0)55-3557356

Mail naar info@gertnijkamp.nl

Extra informatie

Bas

120 bassen

Conditie

Gebruikt

Klankkamer/Cassotto

Nee

Koren

4 korig

Merk

Accordiola

Stemming

Musette (888-16)

Translate
ante. luctus massa facilisis sem, Praesent dictum quis Nullam