Bugari Armando Artist ARS Melodiebas / TE LAAT, VERKOCHT!

Op voorraad

Het bedrijf Bugari Armando, trots op de traditie van accordeons bouwen, heeft zich door de jaren heen bewezen een serieuze speler te zijn tussen de diverse fabrikanten. Hoogwaardige, handgemaakte accordeons welke bespeeld worden door de grootste artiesten ter wereld.

Beschrijving

Ben je getalenteerd, wil je misschien wel naar het conservatorium, maar heb je het probleem dat iedere student heeft: geen geld? Dan is deze accordeon met een beetje hulp wellicht een haalbare optie! Ooit was deze Bugari Artist ARS een van de kostbaardere accordeons op de markt, met destijds een nieuwprijs van meer dan €20.000,-. Dit exemplaar heeft een groots muzikaal leven achter de rug, wat aan de buitenzijde uiteraard zichtbaar is. De binnenzijde hebben wij echter zo goed als nieuw weten te herstellen en kan weer jaren mee! Deze accordeon wordt dan ook -net als al onze gebruikte modellen- met 6 maanden garantie verkocht. Een model als dit komt niet vaak voorbij, dus grijp deze kans met beide handen aan!

In verband met het Corona virus, NU voor een speciale (alléén online) order prijs!

Uiteraard behoort testen en ophalen tot de mogelijkheden. Wilt u private shoppen? Geen probleem. Maak hiervoor telefonisch een afspraak, dan bieden wij u alle rust en gelegenheid om het instrument bij ons in een grondig gereinigde omgeving te testen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor besmetting van het COVID-19 virus.

Meer informatie of vragen?

Bel met +31 (0)55-3557356

Mail naar info@gertnijkamp.nl

Extra informatie

Bas

120 bassen

Conditie

Gebruikt

Converter / Melodiebas

Ja

Klankkamer/Cassotto

Ja

Koren

4 korig

Merk

Bugari Armando

Stemming

Dubbel octaaf (4-88-16)

Andere suggesties…

Translate
efficitur. quis ipsum et, justo commodo consequat. porta. facilisis accumsan