Fisart Philarmonic I Ridotto / TE LAAT, VERKOCHT!

Op voorraad

Fisart / Vignoni is geen fabriek waar een hoop mensen werken. Het is een atelier, waar enkele gepassioneerde bouwers stuk voor stuk vakwerk accordeons afleveren en geen concessies doen op materialen. High-end accordeons, met liefde gebouwd.

Beschrijving

Dit is iets speciaals. Deze in nagenoeg nieuwstaat verkerende Fisart Philarmonic I Ridotto musette accordeon. Hoewel de compact modellen van diverse merken populair zijn, is niet iedereen van het compact principe gecharmeerd. Dit model zit precies tussen een volledige 120 bas en een compacte versie in. Dus iets kleiner (en lichter) dan een normale versie, maar iets groter dan een compact gebouwde versie zodat u nog steeds wel het gevoel heeft op een volwassen exemplaar te spelen.

In verband met het Corona virus, NU voor een speciale (alléén online) order prijs!

Uiteraard behoort testen en ophalen tot de mogelijkheden. Wilt u private shoppen? Geen probleem. Maak hiervoor telefonisch een afspraak, dan bieden wij u alle rust en gelegenheid om het instrument bij ons in een grondig gereinigde omgeving te testen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor besmetting van het COVID-19 virus.

Meer informatie of vragen?

Bel met +31 (0)55-3557356

Mail naar info@gertnijkamp.nl

Extra informatie

Gewicht 9.7 kg
Bas

120 bassen

Conditie

Demo

Klankkamer

Nee

Koren

4 korig

Merk

Fisart

Stemming

Musette (888-16)

Converter / Melodiebas

Nee

Andere suggesties…

Translate
elit. Aliquam Curabitur Nullam eget mi, elementum facilisis ut Donec libero.