Guerrini Oxford IV Convertor / TE LAAT, VERKOCHT!

Op voorraad

Het merk Guerrini was jarenlang een van de grotere accordeonmerken. Ze zijn wereldberoemd geworden met de President ORO en Superior modellen, die tot de dag van vandaag voornamelijk in de Balkanlanden immens populair zijn. Helaas is de fabriek enkele jaren geleden ter ziele gegaan, maar gelukkig zijn er nog diverse van deze prachtige accordeons zo nu en dan als mooie 2e hands exemplaren te koop.

Beschrijving

Convertor- / Melodiebas accordeons groot en zwaar? De meeste wel maar deze 96 bas uitvoering zonder klankkamer maakt dat hij maar heel iets zwaarder is dan een standaard 96 bas model. Een mooie warme klank en het vrij strak gestemde ‘violin’ register zorgen ervoor dat alle klassieke meesterwerken prachtig uit de verf komen.

In verband met het Corona virus, NU voor een speciale (alléén online) order prijs!

Uiteraard behoort testen en ophalen tot de mogelijkheden. Wilt u private shoppen? Geen probleem. Maak hiervoor telefonisch een afspraak, dan bieden wij u alle rust en gelegenheid om het instrument bij ons in een grondig gereinigde omgeving te testen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor besmetting van het COVID-19 virus.

 

Meer informatie of vragen?

Bel met +31 (0)55-3557356

Mail naar info@gertnijkamp.nl

Extra informatie

Merk

Guerrini

Bas

96 bassen

Koren

4 korig

Stemming

Dubbel octaaf (4-88-16)

Converter / Melodiebas

Ja

Klankkamer/Cassotto

Nee

Conditie

Gebruikt

Andere suggesties…

Translate
fringilla libero dictum at sem, Phasellus in vulputate,