Scandalli TIERRA 34 Ziricote Wood (NEW MODEL)

5.915,00 4.999,00

Beschikbaar via nabestelling

Het merk Scandalli staat voor een lange, voorname geschiedenis van innovatie, prestige en kwaliteit. De missie van Scandalli Accordions srl is al sinds de oprichting in 1900: instrumenten leveren van de hoogste standaard en compromisloze kwaliteit.

Beschikbaar via nabestelling

SKU: 10001806 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Het idee van de gloednieuwe Scandalli Tierra was om een accordeon op de markt te zetten dat kan voldoen aan de eisen van houtliefhebbers en tegelijkertijd met de huidige trends mee kan.
Klein (72 bas formaat), licht (8,5kg), geen cassotto en een prijs die toegankelijk is voor een grote groep consumenten. De Tierra-modellen zien er prachtig uit, met een kwalitatief hoogwaardig binnenwerk en zijn perfect voor zowel folkmuzikanten evenals alle andere accordeonisten.

In verband met het Corona virus, NU voor een speciale (alléén online) order prijs! Indien niet voorradig wordt het model zonder meerprijs nageleverd.

Uiteraard behoort testen en ophalen tot de mogelijkheden. Wilt u private shoppen? Geen probleem. Maak hiervoor telefonisch een afspraak, dan bieden wij u alle rust en gelegenheid om het instrument bij ons in een grondig gereinigde omgeving te testen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor besmetting van het COVID-19 virus.

 

Meer informatie of vragen?

Bel met +31 (0)55-3557356

Mail naar info@gertnijkamp.nl

Extra informatie

Bas

96 bassen

Conditie

Nieuw

Koren

4 korig

Merk

Scandalli

Stemming

Musette (888-16)

Converter / Melodiebas

Nee

Klankkamer

Nee

Andere suggesties…

Translate
felis ut id accumsan Sed risus venenatis, massa ultricies tempus ut in