Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Gert Nijkamp Accordeons met tips en aanbiedingen.

Roland FR-4X Workshops

De Roland FR-4X is de jongste telg uit de V-Accordion familie. Het kan zo zijn dat u dus nog niet alle mogelijkheden op uw FR-4x hebt ontdekt! Onze eigen Roland V-Accordion specialist Pieter neemt u mee in uw Roland en legt u de eindeloze mogelijkheden in begrijpelijke taal uit! Wilt u deelnemen aan een van onze workshops? Vul dan het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op. Wij verzorgen, uiteraard, een hapje en een drankje voor tijdens de workshop.

1. Importeren en exporten van software voor uw Roland FR-4X (€99,-)

Onze eigen Roland Specialist Pieter neemt u in twee uur mee op verkenning in de software van uw Roland FR-4X. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het naar het importen en exporten van soundpacks, het maken van een backup van uw accordeon en de functie/werking van expansieboards. Deze workshop is inclusief een van onze Premium V-Accordion Soundpacks ter waarde van €59,- naar keuze!

2. Zelf orkestklanken zoeken, bewerken en vastleggen in de Roland FR-4X (€99,-)
 
Wist u dat uw Roland FR-4X meer dan 250 orkestklanken bevat? Met deze workshop neemt Pieter u mee de diepte in met betrekking tot de oneindige mogelijkheden die voor u liggen met de orkestklanken in uw Roland FR-4X. Deze workshop is inclusief een van onze Premium V-Accordion Soundpacks ter waarde van €59,- naar keuze!
 
3. Zelf geluidsopnames maken via de USB-poort met de Roland FR-4X (€99,-)
 
Via de USB-poort op de Roland FR-4X kunt u uzelf opnemen terwijl u speelt. In deze workshop wordt er verder uitleg gegeven over de afspeel- en opnamefuncties die de Roland FR-4X bevat. Deze workshop is inclusief een van onze Premium V-Accordion Soundpacks ter waarde van €59,- naar keuze!

Inschrijfformulier

Contactformulier FR-4X workshop (#9)
Translate »