Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Gert Nijkamp Accordeons met tips en aanbiedingen.

Roland FR-8X Workshops

Regelmatig worden er bij ons workshops georganiseerd voor de Roland FR-8X. Onze eigen Roland V-Accordion specialist Pieter neemt u mee in uw Roland en legt u de eindeloze mogelijkheden in begrijpelijke taal uit! Deze workshops zijn ook voor de Bugari Evo! Wilt u deelnemen aan een van onze workshops? Vul dan het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op. Wij verzorgen, uiteraard, een hapje en een drankje voor tijdens de workshop.

1. Importeren en exporten van software voor uw Roland FR-8X (€99,-)

Onze eigen Roland Specialist Pieter neemt u in twee uur mee op verkenning in de software van uw Roland FR-8X. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het naar het importen en exporten van soundpacks, het maken van een backup van uw accordeon en de functie/werking van expansieboards. Deze workshop is inclusief een van onze Premium V-Accordion Soundpacks ter waarde van €69,- naar keuze!

2. Accordeonklanken veranderen in de Roland FR-8X (€99,-)

Bent u niet helemaal tevreden over de accordeonklanken in uw Roland FR-8X? In deze workshop leert u onder andere alle voetmaten aan- en uitzetten, de type digitale tongen veranderen en de verschillende filteringen aan te passen. Deze workshop is inclusief een van onze Premium V-Accordion Soundpacks ter waarde van €69,- naar keuze!

3. Drawbar orgels bewerken en vastleggen in de Roland FR-8X (€99,-)
 
De Roland FR-8X bevat uitmuntende orgelklanken! Pieter neemt u mee in de verschillende mogelijkheden die de Roland FR-8X kent op het gebied van Drawbar orgels, Leslies en de mogelijkheden in het programmeren van deze orgels. Deze workshop is inclusief onze ‘Best of Theater Organs’ Premium V-Accordion Soundpack ter waarde van €69,-!
 
4. Zelf orkestklanken zoeken, bewerken en vastleggen in de Roland FR-8X (€99,-)
 
Wist u dat uw Roland FR-8X meer dan 250 orkestklanken bevat? Met deze workshop neemt Pieter u mee de diepte in met betrekking tot de oneindige mogelijkheden die voor u liggen met de orkestklanken in uw Roland FR-8X. Deze workshop is inclusief een van onze Premium V-Accordion Soundpacks ter waarde van €69,- naar keuze!
 
5. Zelf geluidsopnames maken via de USB-poort met de Roland FR-8X (€99,-)
 
Via de USB-poort op de Roland FR-8X kunt u uzelf opnemen terwijl u speelt. In deze workshop wordt er verder uitleg gegeven over de afspeel- en opnamefuncties die de Roland FR-8X bevat. Deze workshop is inclusief een van onze Premium V-Accordion Soundpacks ter waarde van €69,- naar keuze!
 
 

Inschrijfforumlier

Contactformulier FR-8X Workshops
Translate »