Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Gert Nijkamp Accordeons met tips en aanbiedingen.

Inkoop instrumenten

Inkoop Accordeons

LET OP! Door de enorme hoeveelheid aan inkoopverzoeken zijn wij helaas genoodzaakt een selectie te maken. Als u binnen 1 week nog geen reactie van ons heeft ontvangen is uw accordeon, zowel voor de exporteur als voor ons, om welke reden dan ook, niet interessant.

Houd er rekening mee dat emotionele waarde geen handelswaarde is. Al was het instrument 20 jaar geleden €15.000,- waard, in het bezit van de koning geweest en roept een kennis dat ze alleen maar meer waard worden; de werkelijkheid is dat ‘waarde’ het bedrag is dat men, net als u, bereid is te geven voor een gebruikt instrument. Iets wat destijds helemaal ‘in’ was , kan nu ‘uit’ zijn. Wanneer u uw instrument snel wilt verkopen is er maar één manier; een redelijke prijs. Iedere inkoop dient bij ons afgeleverd te worden.

Wilt u uw accordeon aan ons verkopen? Vul dan onderstaand formulier in en stuur ons enkele duidelijke foto’s per email toe van het instrument. Onze inkoper kijkt naar de huidige marktwaarde van uw instrument en we proberen zo goed, eerlijk en snel mogelijk te antwoorden op uw aanvraag.

Inkoopformulier

Uw contactgegevens zodat we u kunnen bereiken:

De gegevens van het instrument dat u aanbiedt:

In verband met de grootte van de meeste afbeeldingen verzoeken wij u deze per mail - eventueel via wetransfer (wetransfer.com) - te versturen naar info@gertnijkamp.nl. U kunt ook de foto's versturen via WhatsApp naar 06-30625403.

Translate »