Inkoop Accordeons

Bent u aan het rondkijken of u uw instrument kunt verkopen? Vul dan onderstaan formulier in en voeg enkele duidelijke foto’s toe van uw instrument. Onze inkoper kijkt naar de huidige marktwaarde van uw instrument en we proberen zo goed, eerlijk en snel mogelijk te antwoorden op uw aanvraag.

Houd er rekening mee dat emotionele waarde geen handelswaarde heeft. Al was het instrument 20 jaar geleden €15.000,- waard, in het bezit van de koning geweest en roept een kennis dat ze alleen maar meer waard worden: De werkelijkheid is dat ‘waarde’ het bedrag is dat men, net als u, bereid is te geven voor een gebruikt instrument. Iets wat destijds helemaal ‘in’ was , kan nu ‘uit’ zijn, net als mode. Wanneer u uw instrument snel wilt verkopen is er maar één manier; een redelijke, prijs.

Wij doen ons best om zoveel mogelijk aanvragen te behandelen, echter door het enorme aanbod aan inkoopverzoeken zijn wij soms helaas genoodzaakt om een schifting te maken. Als u na 5 werkdagen nog geen reactie van ons heeft ontvangen is uw accordeon, zowel voor de exporteur alsmede voor ons, om welke reden dan ook, niet interessant en kunt u uw aanvraag ook als zodanig beschouwen.

   

    Graag uw contactgegevens zodat we u kunnen bereiken:    Upload hier minimaal 2 duidelijke foto’s: