Inkoop Accordeons

Wilt u uw accordeon aan ons verkopen? Vul dan onderstaan formulier in en voeg enkele duidelijke foto’s toe van het instrument. Onze inkoper kijkt naar de huidige marktwaarde van uw instrument en we proberen zo goed, eerlijk en snel mogelijk te antwoorden op uw aanvraag.

LET OP!
Door de enorme hoeveelheid aan inkoopverzoeken zijn wij helaas genoodzaakt om een snelle schifting te maken. Als u na 2 werkdagen nog geen reactie van ons heeft ontvangen is uw accordeon, zowel voor de exporteur als voor ons, om welke reden dan ook, niet interessant en kunt u uw aanvraag ook als zodanig beschouwen.

Houd er rekening mee dat emotionele waarde geen handelswaarde is. Al was het instrument 20 jaar geleden €15.000,- waard, in het bezit van de koning geweest en roept een kennis dat ze alleen maar meer waard worden: De werkelijkheid is dat ‘waarde’ het bedrag is dat men, net als u, bereid is te geven voor een gebruikt instrument. Iets wat destijds helemaal ‘in’ was , kan nu ‘uit’ zijn. Wanneer u uw instrument snel wilt verkopen is er maar één manier; een redelijke prijs. Iedere inkoop dient bij ons afgeleverd te worden.

 

    [contact-form-7 id=”1814″ title=”Inkoop formulier”]